top of page

RAIL-ROAD HANDLING

IMG_1345.JPG

IPMA-E

Omdat ook wij de vraag naar groene oplossingen willen beantwoorden, hebben we een 100% elektrische reeks ontwikkeld.

IPMA 16.jpg

IPMA 16

Met een dubbele cabine en sterke 4 cilinder motor is de IPMA 16, ondanks zijn lage gewicht, een uitstekende en krachtige machine om aangenaam en soepel te rangeren.

DSC02651.JPG

IPMA MANITOU 16

De IPMA Manitou 16 is met een Manitou MLT840 als basis, een zeer betrouwbare, wendbare machine. Verzwaard tot 16 ton maakt voertuig ideaal voor een soepele inzetbaarheid bij meerdere kleine wagoncombinaties.

IPMA 20

IPMA 20

Met 20 ton eigen gewicht is dit voertuig een krachtige oplossing voor kleine en middellange wagoncombinaties. 

IMG_3621.JPG

IPMA 24

Onze 24 ton zware IPMA 24 is een krachtig rangeertoestel dat voor zijn gewicht een zeer aangenaam en vlot rijgedrag vertoont. Met speciale gleuven in de spatborden word het voor de chauffeur mogelijk om alleen de machine binnen enkele minuten uit te lijnen voor spoorgebruik, zonder de cabine te hoeven verlaten.

IMG_1086_edited.jpg

IPMA 30

Voor het zwaardere werk is de IPMA 30 uitermate geschikt. Met zijn 30 ton en ingebouwde tractiecontrole staat hij garant voor een goede grip bij alle weersomstandigheden en kunnen zwaardere wagoncombinaties voortgetrokken worden.

IPMA 35.jpg

IPMA 35

Voor het zwaarste werk is de IPMA 35 uitermate geschikt. Met zijn 35 ton en ingebouwde tractiecontrole staat hij garant voor een goede grip bij alle weersomstandigheden en kunnen zwaardere wagoncombinaties voortgetrokken worden.

IPMA 40.jpg

IPMA 40

De 40 ton zware IPMA 40 is voorzien van een extra lang en verzwaard chassis. Met grotere banden en een hoger motorvermogen kan deze machine nog meer wagons trekken dan al zijn lichtere broertjes.

bottom of page