top of page

HERSTELLINGEN

DEPANNAGE

Omdat schadegevallen of defecten op uw terminal steeds ongelegen komen, voorzien we een 24/7 depannagedienst.

Bij dringende gevallen zorgen we er voor dat binnen 4u een ervaren technieker met een volledig uitgeruste servicewagen bij u ter plaatse is om een herstelling uit te voeren.

DSC03795_edited.jpg

BESCHADIGINGEN

Bij schadegevallen maken we een zorgvuldige diagnose om de oorzaak van de schade te achterhalen. Vervolgens herstellen we met originele onderdelen de beschadigde delen volgens de voorschriften van de fabrikant zodat deze zo goed als nieuw terug in dienst genomen kunnen worden.

Zephir.jpg

REVISIE

Volledige revisie van bestaande voertuigen is na enkele tientallen duizenden draaiuren of na het langdurig werken in een zwaar vervuilende en corroderende omgeving vaak hoogstnoodzakelijk. Het vervangen van oude, versleten componenten, inbouwen van nieuwe sturingsprogramma's, verbeteren van probleemsituaties ... In samenwerking met de klant komt het hele pakket bij ons aan bod.

DSC03739.JPG

ONDERHOUD

Machines die bijna dagelijks ingezet worden om zwaar werk te verrichten zijn zeer onderhoudsgevoelig. Een tijdig onderhoud kan grote schades, en dus ook torenhoge kosten in veel gevallen minimaliseren. Zorgvuldig nazicht van slijtagedelen en vervangen van oliën, pakkingen en andere gebruiksgevoelige materialen zijn dus een must. Ook hier werken we met originele onderdelen of met vervangproducten van een minstens even hoge kwaliteit.

bottom of page